perjantai 4. helmikuuta 2011

Vuosisadan rakkaustarina!

Voi että! Nasse on ihan rakastunut ja punastunut! Voi hyvänen aika! Ötöpesän pikkufantit tenttasivat Nasselta, että kuka onnellinen toimiikaan hänen rakkautensa esineenä?

Voi että! Nassen rakkauden kohteena on kukas muu kuin SHODAN! Nasse rakastui häneen ihan ensi silmäyksellä! Mikään muu ei hänelle kelpaa, kuin keinoälyistä kaunein, suurenmoisin, kauhein ja mahtavin! Kehen muuhun ylväs kaasunaamari voisikaan rakastua?

Nasse ja SHODAN tulevat viettämään ihanan kuherruskuukautensa Tau Ceti V:n kiertoradalla vieraiden tähtien mystisessä loisteessa tähtialus Von Braunin matkassa.

Jos tämä ei ole aitoa rakkautta, niin mikä sitten olisi?

5 kommenttia:

 1. Tässäpä kyyhkyläisille ikioma biisi. Kaupan päälle se liittyy kiinteästi ruukinmatruunan nuoruuteen ja siihen liittyy ihania muistoja.

  VastaaPoista
 2. Kaunis laulu, mutta kun ottaa huomioon, että pariskunta muodostuu kaasunaamarista ja kaikkivoipaisuuteensa seonneesta tekoälystä, niin ehkäpä joku kumisempi ja sähköisempi musiikki sopisi heille paremmin?

  VastaaPoista
 3. http://www.youtube.com/watch?v=M9h63JX9FMM

  Onnea tuoreelle parille! Ovatko he jo kihloissa? Kesähäät tulossa? Lapsia suunnitteilla? :)

  VastaaPoista
 4. Kihloissa, juu. Häiden ajankohta vielä avoin, mutta häämatkakohteeksi sopisi paikka, jossa on kumiplantaaseja ja elektroniikkateollisuutta. Kenties Malesia sopisi tähän?

  Lapsia? Millaisiahan lapsia seonnut keinoäly ja kaasunaamari saisivat? Voisivat olla aika omituisia....

  VastaaPoista