keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Kaikki liha tottelee kuria

Kaikki liha tottelee kuria! Näin Marschalkka Sininen Niili sai kuulla. Kuulostaapas jotenkin hurjan pätevältä ja ryhdikkäältä! Tuotahan pitää heti kokeilla!

Marsch marsch äpärät! Tuokaa lihaa! Tuokaa kuria! Tuokaa Marschalkalle oitis lihaa ja kuria! Siitä Marschalkka nauttii! Sääli on sairautta!

Kas niin, palapaisti! Marsch! Taakse poistu! Reivatkaa märssypurje! Housut alas! Valmistautukaa tupa- kaappi- ja siisteystarkastukseen! Suojeluhälytys! Tarkastetaan kotitehtävät! Istu! Ei juosta uima-altaalla! Sanoo tädille päivää! Hajaantukaa! Ei saa kaivaa nenää!

Mutta....mitään ei tapahdu! Siinä se liha vaan möllöttää! Marschalkkaa on huijattu pahemman kerran! Mitä pahuksen palturia tämä on? Ei liha tottele mitään kuria! Liha on heikko, liha on humanisti! Ei auta, vaikka sitä kuinka komentaisi suomeksi, saksaksi tai mysteriokielellä! Rangaistukseksi joutukoon siis pannuun paistumaan!

Kappas vain, uusi lukija! Onpas mukavaa! Marschalkka toivottaa mehikasvien kasvattajan, herrasmiesupseeri-sadomaagikko Leon Kosmoksen sydämellisesti tervetulleeksi seuraamaan Ötöpesän jengiä!

6 kommenttia:

 1. Joitakin pihvejähän kuuluu hakata ennen kuin ne paistetaan. Kelpaisikohan poliisipamppu siihen? Jauhelihassa ei ainakaan ole mitään ryhtiä - On tässä työmaata :)

  Ihan hulvaton postaus Ötöpesässä taas.

  VastaaPoista
 2. Mikäpä ettei, mieluiten sellainen pitkä mellakkapamppu? ;) Ja keittoon mausteeksi paprikasumutetta! Jauheliha on hurjan monikäyttöistä, vain mielikuvitus on rajana..toisaalta kyllä se jauheliha on ihan siviilikuritonta suorastaan!

  Ötöpesän jengi on oikein hyvillään, että ötöpostaus tuotti hyvän mielen!

  VastaaPoista
 3. Tässäpä lihan moukarointiin suunniteltu työväline. Eräällä meidän tuttavallamme - yksin asuvalla naisella - on sellainen eteisessä kodinturvana.

  VastaaPoista
 4. Onpas hieno! Mutta Ötöpesässä luullaan, että moinen keittiöväline vaatii aika avaran keittiön, jossa lamput ovat sangen korkealla. Tuo mainittu naishenkilö varmaan käyttää pertuskaa kinkun pilkkomiseen ja levypanssaria sadetakkina?

  VastaaPoista
 5. Ei sentään :-) Mutta hän on varsin mielenkiintoinen tuttavuus, ja hän osaa soittaa säkkipilliä. Ötöpesässä varmaan saadaan ikioma tuuttaorkesteri pian?

  VastaaPoista
 6. Säkkipilli! Voi miten mukavaa! Säkkipilli on Aku Ankan vuoksi inhottu soitin, mutta Ötöpesässä tykätään säkkipillin soitosta. Se on kaunista. Ötöpesässä ollaan muutenkin skottimielisiä. Kivaa, reilua ja KILTTIä porukkaa.

  Kerran öisessä kaupungissa tarjottiin viinaa (Ötöpesän jengin toimesta) kilttipukuiselle Skotlannin säkkipillimiehelle. Auringon noustessa säkkipillin soitanto täytti tyhjät kadut....

  Ehkäpä Marschalkka joku päivä perustaakin jonkinlaisen pikkufanttien soittokunnan tässä vielä joskus...mutta siihen mennessä tyytykäämme ihan vaan elefanttien toitotukseen..

  VastaaPoista